Női rövid ujjas póló

Puha és rugalmas pamut anyagból készült, csinos női rövid ujjas póló. Kerek nyakú változatban. Anyaga könnyen kezelhető,40 fokon gépben is mosható. Kérésre pontos méreteket is küldök. Egyes méretek és színek idő közben kifogyhatnak, megértését köszönöm!

Női rövid ujjas blúz

Elegáns és egyben sportos viselet is lehet. Pamut anyaga miatt nagyon kényelmes, és szellős. Farmerral vagy legingsel is csinos és egyedi összeállítás lehet .Ez a fazon húzott nyakú, ezért akár ejtett vállúként is hordható.Mosható gépben 40 fokon , és vasalható. A hímzés mosás után is megtartja a formáját. Egyedi darab

Maszkok egyedi hímzéssel

Az egyedi hímzéssel készült maszkok pamutvászon anyagból ,kétrétegűnél pamut belsővel, állítható gumival. Lehetnek: névre szólók, egyedi feliratosak pl.: telefonszám, szöveg, stb.(persze csak ami ráfér egy maszkra). Lehet egy vagy kétrétegű. 40 fokon mosható géppel vagy kézzel is, vasalható, a vasalás plusz fertőtlenítés. Az ár igénytől függően változik!!!

Egyedi kérésre hímzett párnák

Ezek a párnák is termo anyagból készülnek,egyéni igény alapján ,különböző méretben, felirattal vagy mintával is. Az ár mintától és a mérettől függ. Lehet cipzáros huzat, vagy szivacstöltetes párna is.Gépben mosható 40 fokon. Így lesz igazán egyedi!!!

Magában mintás párna huzat

A párnák pamutvászon anyagból készülnek, különböző mintákkal, cipzárral.Moshatóak 40 fokon,és vasalható is.

Magában mintás párna

A párnák pamutvászon anyagból készülnek, különböző mintásak, szivacs töltettel. Moshatóak szivaccsal együtt, gépben 40 fokon. Könnyen kezelhető

Hímzett idézetes párna

Puha termo anyagból készül,szivacs töltelékkel ,különböző alap színekre szép idézetek kerülnek. Akár születésnapra , névnapra, vagy csak apró figyelmességként ,kedves és tartós ajándék .Könnyen kezelhető, mosható 40 fokon akár gépben is.

Hímzett párna huzat cipzárral

Puha termo anyagból vagy pamutvászonból készül, cipzárral. Igény szerint kép és felirat is hímezhető a párnahuzatra. Többféle alap színre. Mindkét anyag típus könnyen kezelhető, mosható 40 fokon akár gépben is. Szép dísze lehet a nappalinak vagy akár a hálószobának is!!